Weboldal
készítés

Professzionális weboldal készítés,
Egyedi megjelenés és hatékony működés.

weboldal készítés

A sikeres vállalkozás számára egy modern honlap elengedhetetlen a mai világban, hiszen ez a cégről alkotott elsődleges benyomás. Online jelenlétünk központja, a brand weblapja.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

weboldal készítés

A web mára elengedhetetlen része mindennapi életünknek. Amikor információt szeretnénk gyűjteni, vásárolni készülünk, vagy egy szolgáltatás után kutakodunk, szinte mindenki az internetet böngészi. Ha nem vagy jelen online, olyan, mintha nem is léteznél. Ezért nagyon fontos, hogy vállalkozásod jelen legyen az online térben. A vállalkozásod sikerét ma már alapvetően befolyásolja az online jelenlét és a weboldal hatékonysága. A potenciális érdeklődők jelentős része a weboldaladon fedez fel téged és szolgáltatásaidat. Olyan egyedi weboldalt készítek számodra, mely nem csak szép, de funkcionális és felhasználóbarát is. Ezzel segítve vállalkozásod és céljaid elérését.

VÁLOGATÁS MUNKÁIMBÓL

Referenciák

Hasznos Információk

Weboldal készítés kisokos

A weboldal tervezés magában foglalja a weboldal alapvető koncepciójának és struktúrájának gondos tervezését. Ezen folyamat során meghatározzuk a weboldal céljait, tartalmát és főbb funkcióit. A tervezési folyamat részeként létrehozunk egy látványtervet vagy vázlatot (wireframe), mely bemutatja a weboldal fő oldalainak elrendezését és tartalmát. A tervezés során hangsúlyt fektetünk a tartalom, a vizuális megjelenés, a felhasználói élmény és a funkcionalitás optimalizálására.

Ha saját fejlesztőd van, abban az esetben a weboldalt más építi fel az általam elkészített design tervek alapján. Ebben az esetben lehetőség van kifejezetten webdesign tervezésre.

Hogyan zajlik a tervezés?

Meg kell határoznunk a weboldal céljait és a célközönséget. Milyen célokat szeretnél elérni a weboldal segítségével, és kiket szeretnél elérni vele?

Össze kell állítani, hogy milyen tartalmak lesznek a weboldalon, beleértve a szövegeket, képeket, videókat és egyéb média elemeket.

Létrehozom a weboldal navigációs struktúráját. Átgondolva, hogyan lesznek elrendezve a menüpontok és az aloldalak.

Drótvázat (wireframe-et) készítek, amely bemutatja a weboldal elrendezését és struktúráját. Ez segít megérteni, hol helyezkednek el a különböző elemek.

A már előzőleg elkészített vagy már meglévő arculat alapján kialakítom a weboldal design tervét.

A tervezés során figyelembe kell venni a reszponzív designt, hogy a weboldal különböző kijelző méretekben és eszközökön is jól működjön.

A mobilbarát tervezés fontos azért, mert egyre többen használják a mobil eszközöket az internetezésre. A felhasználók elvárják, hogy a weboldalak gyorsan betöltődjenek, a tartalom jól olvasható legyen, a navigáció intuitív legyen és az interakciók egyszerűek legyenek, függetlenül attól, hogy milyen eszközön böngésznek.

A wireframe és a designterv alapján elkezdődik a weboldal felépítése.

Tesztelem a weboldalt különböző böngészőkben és eszközökön, hogy megbizonyosodjak róla, hogy minden helyesen működik.

Gondoskodom arról, hogy a weboldal gyorsan betöltődjön, optimalizálom a képeket, kódokat.

Technikai SEO beállítást végzek.

A weboldal elkészülte után is fontos a rendszeres karbantartás és frissítés, hogy a tartalom és a funkciók mindig naprakészek legyenek.

RESZPONZÍV

Mi a különbség reszponzív és mobilbarát megjelenés között?

Reszponzív

A reszponzív tervezés azt jelenti, hogy a weboldal oly módon van kialakítva és fejlesztve, hogy alkalmazkodjon a kijelző méretéhez és az eszköz típusához. Ezen megközelítés során a webdesign automatikusan átrendeződik és méretezi a tartalmat úgy, hogy az optimálisan illeszkedjen a különböző kijelző méretekhez – legyen az asztali számítógép, laptop, tablet vagy mobil telefon. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy ugyanaz a weboldal jól működjön és jól nézzen ki minden eszközön, anélkül, hogy külön mobil verzióra vagy alkalmazásra lenne szükség.

Mobilbarát

A mobilbarát kifejezés arra utal, hogy egy weboldal olyan tervezéssel és kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi kényelmes és hatékony használatát mobil eszközökön, például okostelefonokon és táblagépeken. A mobilbarát tervezés célja, hogy a felhasználók könnyedén navigálhassanak a weboldalon, olvashassák a tartalmat és aktívan interakcióba léphessenek a kisebb kijelzőkön és érintőképernyőkön elhelyezett különböző elemekkel. Ezek a weboldalak gyorsan betöltődnek, az elemek jól rendezettek és könnyen használhatóak az érintőképernyős eszközökön, miközben nincs szükség külön mobilverzióra vagy alkalmazásra.

Ügyfeleim mondták

Vélemények rólam

Google_2015_logo
5/5
Zsófia Szatmári
Zsófia Szatmári
Grafikai tervezés
Tovább olvasom
Hatalmas segítséget nyújtott egy kilátástalan helyzetből a precíz és fantasztikusan kimagasló munkájával. A közös munka pedig gördülékeny, gyors és hatékony. Köszönjük a munkád!
Marsi Beáta Ágnes
Marsi Beáta Ágnes
Arculattervezés
Tovább olvasom
Fantasztikus, hogy rád találtam Dina. 🙂 Tökéletesen átérezted milyen az az arculat ami megmutatja és sugározza, hogy ki is vagyok én. Nagyon szép lett! Hálás köszönetem minden kedvességért és a végtelen türelmedért is.
Kata Naményi
Kata Naményi
Weboldal készítés
Tovább olvasom
Dina rendkívül konstruktív, türelmes és gyors, emellett nagyon kreatív. Élmény volt vele dolgozni, szívesen ajánlom legyen szó webfejlesztésről, logó- vagy arculat tervezésről. Maximálisan elégedett voltam a munkájával.
Dorottya Nagy
Dorottya Nagy
Weboldal készítés
Tovább olvasom
Nagyszerű volt Dinával együtt dolgozni, mert minden kérésünkhöz rugalmasan és kedvesen állt, hatalmas mértékű profizmussal. A felmerülő technikai problémákat is töretlen türelemmel és segítőkészséggel igyekezett elhárítani, amiért ezúton is külön köszönünk neki. A gondolatainkat tökéletesen átadta a weboldalon, és pont olyan modern és életvidám weboldalt kaptunk, amilyet előtte elképzeltünk. Áttekinthető, ízléses, gyors, letisztult és esztétikus munkát kaptunk a kezei közül, amivel teljes mértékig meg vagyunk elégedve. 🙂
Orsolya Hardy
Orsolya Hardy
Grafikai tervezés
Tovább olvasom
Dina már az első megbeszélésünk alkalmával lenyűgözött! Amikor pedig megkaptam a terveket, rögtön tudtam, hogy a legjobb döntés volt Őt választani. Gyors, pontos, lelkiismeretes, kreatív, csodás munkát végez! Csak ajánlani tudom!!
Előző
Következő

Dolgozzunk együtt!

Kérj ajánlatot!

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy online meeting segítségével még alaposabban
felmérem az igényeidet és azt követően tudom a személyre szabott ajánlatomat kiküldeni.

legfrissebb bejegyzések

Webdesign blog