grafikai
tervezés

Egy jó grafika professzionalizmust sugároz,
ami növeli a vállalkozásod hitelességét és vonzerejét.

grafikai tervezes

A grafikai tervezés, vagyis digitális és nyomtatott design rendkívül fontos szerepet játszik a vállalkozások és projektek sikerében. A megfelelő tervezés a vállalkozásod vagy projekted arculatának és hatékonyságának alapját képezi.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Digitális grafikai tervezés

A digitális kreatívok tervezésére összpontosít, beleértve a weboldalak, mobil alkalmazások, social media posztok, banner hirdetések és e-mail sablonok tervezését.

A digitális grafikai tervezés kulcsfontosságú az online és digitális térben való hatékony jelenlét szempontjából. A jó digitális tervezés a felhasználókat magával ragadó élményekkel látja el, és hozzájárul a célcsoport megszólításához, az üzenet átadásához.

Az online jelenlét és a digitális marketing jelentőségének növekedésével a digitális kreatívok szerepe egyre fontosabbá válik.

Print grafikai tervezés

A print grafikai tervezés olyan tervezői folyamat, amely nyomtatott anyagok létrehozására összpontosít. Ezek a nyomtatott anyagok lehetnek például plakátok, prospektusok, névjegykártyák, brosúrák, címkék, könyvek, magazinok, csomagolások és még sok más.

A print grafikai tervezés célja, hogy a nyomtatott anyagok hatékonyan kommunikálják az üzenetüket és vonzzák a célcsoport figyelmét. Egy jól tervezett nyomtatott anyag lehetővé teszi, hogy a vállalkozás vagy projekt professzionális és megbízható benyomást keltsen. A nyomtatott anyagok hatékony marketingeszközök lehetnek, amelyek segítik a konverziót és az üzleti célok elérését.

GRAFIKAI TERVEZÉS

VÁLOGATÁS MUNKÁIMBÓL

Referenciák

Hasznos Információk

Grafikai tervezés kisokos

A grafikai tervezés kiemelkedő fontosságú az üzleti, marketing és kommunikációs célok eléréséhez. A megfelelően alkalmazott grafikai elemek (színek, tipográfia és logók) hozzájárulnak a márkád felismerhetőségéhez, segítenek a célcsoport megszólításában és a pozitív márkaimázs kialakításában.

mire érdemes figyelni grafikai tervezésnél?

A színek kiválasztása és megfelelő kombinálása kulcsfontosságú a grafikai tervezésben. A színeknek a márka arculatához és az üzenethez való illeszkedését kell figyelembe venni.

A betűtípusok (fontok) kiválasztása és elrendezése fontos szerepet játszik a tervezésben. A megfelelő tipográfia segíthet az olvashatóságban és az üzenet hatásosságában.

Az elrendezés meghatározza, hogy hogyan helyezkednek el a vizuális elemek a területen. Az egyensúly, a tartalom elrendezése és a térhasználat fontos elemei az elrendezésnek.

Ide tartoznak például a képek, grafikák, ikonok és formák. Ezek a vizuális elemek segítik az üzenet megjelenítését és vizualizálását.

A vállalkozás vagy márka logójának megfelelő elhelyezése és méretezése fontos a beazonosíthatóság miatt.

A háttér fontos szerepet játszik a tervezésben. A háttér lehet szín, kép vagy más vizuális elem, amely körül veszi a tartalmat.

A megfelelő képek kiválasztása és elhelyezése fontos a tervezés során. A képek hangulatot teremthetnek és támogathatják az üzenetet.

A grafikai stílus meghatározza a tervezés általános megjelenését. Lehet minimalista, retro, modern vagy más stílusú, amely az üzenethez és a célcsoporthoz illik.

Az egyediség és a kreativitás kulcsfontosságú a tervezés során. Az ötletes megoldások és a kreatív gondolkodás segíthetnek a tervezés kiemelkedésében.

Ügyfeleim mondták

Vélemények rólam

Google_2015_logo
5/5
Zsófia Szatmári
Zsófia Szatmári
Grafikai tervezés
Tovább olvasom
Hatalmas segítséget nyújtott egy kilátástalan helyzetből a precíz és fantasztikusan kimagasló munkájával. A közös munka pedig gördülékeny, gyors és hatékony. Köszönjük a munkád!
Marsi Beáta Ágnes
Marsi Beáta Ágnes
Arculattervezés
Tovább olvasom
Fantasztikus, hogy rád találtam Dina. 🙂 Tökéletesen átérezted milyen az az arculat ami megmutatja és sugározza, hogy ki is vagyok én. Nagyon szép lett! Hálás köszönetem minden kedvességért és a végtelen türelmedért is.
Kata Naményi
Kata Naményi
Weboldal készítés
Tovább olvasom
Dina rendkívül konstruktív, türelmes és gyors, emellett nagyon kreatív. Élmény volt vele dolgozni, szívesen ajánlom legyen szó webfejlesztésről, logó- vagy arculat tervezésről. Maximálisan elégedett voltam a munkájával.
Dorottya Nagy
Dorottya Nagy
Weboldal készítés
Tovább olvasom
Nagyszerű volt Dinával együtt dolgozni, mert minden kérésünkhöz rugalmasan és kedvesen állt, hatalmas mértékű profizmussal. A felmerülő technikai problémákat is töretlen türelemmel és segítőkészséggel igyekezett elhárítani, amiért ezúton is külön köszönünk neki. A gondolatainkat tökéletesen átadta a weboldalon, és pont olyan modern és életvidám weboldalt kaptunk, amilyet előtte elképzeltünk. Áttekinthető, ízléses, gyors, letisztult és esztétikus munkát kaptunk a kezei közül, amivel teljes mértékig meg vagyunk elégedve. 🙂
Orsolya Hardy
Orsolya Hardy
Grafikai tervezés
Tovább olvasom
Dina már az első megbeszélésünk alkalmával lenyűgözött! Amikor pedig megkaptam a terveket, rögtön tudtam, hogy a legjobb döntés volt Őt választani. Gyors, pontos, lelkiismeretes, kreatív, csodás munkát végez! Csak ajánlani tudom!!
Előző
Következő

Dolgozzunk együtt!

Kérj ajánlatot!

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy online meeting segítségével még alaposabban
felmérem az igényeidet és azt követően tudom a személyre szabott ajánlatomat kiküldeni.

legfrissebb bejegyzések

Webdesign blog