Boros Diána vagyok,

webdesigner.

#branddesigner Segítek egy olyan megjelenés felépítésében, amely nem csak a vállalkozás vizuális megjelenéséről szól, hanem a vállalkozás értékeinek, személyiségének és üzenetének hatékony átadásáról is. 

#webdesigner Célom, olyan weboldalak tervezése, melyek nem csak szépek, de funkcionálisak és felhasználóbarátak is. Fontos számomra, hogy az általam elkészített weboldalak a lehető legjobban támogassák vállalkozásod és céljaid elérését.

0 %
Megbízhatóság | Rugalmasság | Maximalizus | Kreativitás | Egyediség

Boros Diána webdesigner

Webdesigner

Több, mint 4 éve foglalkozom webdesign tervezéssel, weboldal készítéssel, logó- és arculattervezéssel, valamint grafikai tervezéssel. Szenvedélyesen hiszek abban, hogy a vizuális megjelenés és a felhasználói élmény kulcsfontosságú egy sikeres weboldalhoz. A célom, hogy segítsek a vállalkozásoknak és magánszemélyeknek, az online térben kiemelkedni,  egy egyedi és hatékony webdesignnal. A tervezés számomra művészet és tudomány egyaránt. Minden projektem során odafigyelek a részletekre, törekszem a funkcionalitás és az esztétika tökéletes egyensúlyára. Az ügyfelekkel való együttműködés számomra alapvető fontosságú, hiszen ez segít megérteni az egyedi igényeket és célokat.

Szolgáltatásaim közé tartozik

  • Weboldal készítés
  • Webdesign tervezés
  • Logótervezés
  • Arculattervezés
  • Digitális marketing anyagok tervezése
  • Print anyagok tervezése
  • Social Media tartalomgyártása

Ügyfeleim mondták

Vélemények rólam

Google_2015_logo
5/5
Zsófia Szatmári
Zsófia Szatmári
Grafikai tervezés
Tovább olvasom
Hatalmas segítséget nyújtott egy kilátástalan helyzetből a precíz és fantasztikusan kimagasló munkájával. A közös munka pedig gördülékeny, gyors és hatékony. Köszönjük a munkád!
Marsi Beáta Ágnes
Marsi Beáta Ágnes
Arculattervezés
Tovább olvasom
Fantasztikus, hogy rád találtam Dina. 🙂 Tökéletesen átérezted milyen az az arculat ami megmutatja és sugározza, hogy ki is vagyok én. Nagyon szép lett! Hálás köszönetem minden kedvességért és a végtelen türelmedért is.
Kata Naményi
Kata Naményi
Weboldal készítés
Tovább olvasom
Dina rendkívül konstruktív, türelmes és gyors, emellett nagyon kreatív. Élmény volt vele dolgozni, szívesen ajánlom legyen szó webfejlesztésről, logó- vagy arculat tervezésről. Maximálisan elégedett voltam a munkájával.
Dorottya Nagy
Dorottya Nagy
Weboldal készítés
Tovább olvasom
Nagyszerű volt Dinával együtt dolgozni, mert minden kérésünkhöz rugalmasan és kedvesen állt, hatalmas mértékű profizmussal. A felmerülő technikai problémákat is töretlen türelemmel és segítőkészséggel igyekezett elhárítani, amiért ezúton is külön köszönünk neki. A gondolatainkat tökéletesen átadta a weboldalon, és pont olyan modern és életvidám weboldalt kaptunk, amilyet előtte elképzeltünk. Áttekinthető, ízléses, gyors, letisztult és esztétikus munkát kaptunk a kezei közül, amivel teljes mértékig meg vagyunk elégedve. 🙂
Orsolya Hardy
Orsolya Hardy
Grafikai tervezés
Tovább olvasom
Dina már az első megbeszélésünk alkalmával lenyűgözött! Amikor pedig megkaptam a terveket, rögtön tudtam, hogy a legjobb döntés volt Őt választani. Gyors, pontos, lelkiismeretes, kreatív, csodás munkát végez! Csak ajánlani tudom!!
Előző
Következő

legfrissebb bejegyzések

Webdesigner blog