Webdesign

Tervezés

Az online sikered kulcsa:
Professzionális webdesign tervezés

A webdesign tervezés nem csupán esztétikai kérdés, hanem stratégiai döntés is, amely hatással van a brand élményére és az online jelenlét hatékonyságára.

WEBDESIGN TERVEZÉS

webdesign

A webdesign egy szélesebb fogalom, amely magában foglalja a weboldal készítést, de túlmutat azon. Magában foglalja a vizuális megjelenést, a felhasználói élményt, az interakciókat és az esztétikai aspektusokat, amelyek hozzájárulnak egy weboldal vagy digitális felület megjelenéséhez és funkcióihoz.

A digitális környezet kialakítása során foglalkozom az arculat, a navigáció, a színpaletta, a betűtípusok és egyéb részletek összehangolásával. Ezenkívül kiemelten kezelem a webes megoldások funkcionális és felhasználói élményének tervezését, annak érdekében, hogy a látogatók könnyedén megtalálhassák, és hatékonyan használhassák a szükséges információkat.

VÁLOGATÁS MUNKÁIMBÓL

Referenciák

Hasznos Információk

Webdesign tervezés kisokos

A webdesign  tervezése során a designnak nem csak szépnek, funkcionálisnak, de felhasználóbarátnak is kell lennie. Egy jól kialakított design  lehetővé teszi, hogy a weboldalad kiemelkedjen az online térben és hatékonyan támogassa üzleti céljaidat.

webdesign tervezésnél a weboldalt egy fejlesztő építi fel, az általam elkészített design tervek alapján. természetesen, ha nem rendelkezel saját fejlesztővel, akkor sincs gond, mert vállalok komplett weboldal készítést.

Hogyan zajlik a tervezés?

Meg kell határoznunk a weboldal céljait és a célközönséget. Milyen célokat szeretnél elérni a weboldal segítségével, és kiket szeretnél elérni vele?

Össze kell állítani, hogy milyen tartalmak lesznek a weboldalon, beleértve a szövegeket, képeket, videókat és egyéb média elemeket.

Létrehozom a weboldal navigációs struktúráját. Átgondolva, hogyan lesznek elrendezve a menüpontok és az aloldalak.

Drótvázat (wireframe-et) készítek, amely bemutatja a weboldal elrendezését és struktúráját. Ez segít megérteni, hol helyezkednek el a különböző elemek.

A már előzőleg elkészített vagy már meglévő arculat alapján kialakítom a weboldal design tervét.

A tervezés során figyelembe kell venni a reszponzív designt, hogy a weboldal különböző kijelző méretekben és eszközökön is jól működjön.

A mobilbarát tervezés fontos azért, mert egyre többen használják a mobil eszközöket az internetezésre. A felhasználók elvárják, hogy a weboldalak gyorsan betöltődjenek, a tartalom jól olvasható legyen, a navigáció intuitív legyen és az interakciók egyszerűek legyenek, függetlenül attól, hogy milyen eszközön böngésznek.

A Figma programban elkészített design terveket és prototípust átadom a fejlesztő(k) részére, a hozzájuk tartozó UI kit-tel és design systemmel.

Ügyfeleim mondták

Vélemények rólam

Google_2015_logo
5/5
Zsófia Szatmári
Zsófia Szatmári
Grafikai tervezés
Tovább olvasom
Hatalmas segítséget nyújtott egy kilátástalan helyzetből a precíz és fantasztikusan kimagasló munkájával. A közös munka pedig gördülékeny, gyors és hatékony. Köszönjük a munkád!
Marsi Beáta Ágnes
Marsi Beáta Ágnes
Arculattervezés
Tovább olvasom
Fantasztikus, hogy rád találtam Dina. 🙂 Tökéletesen átérezted milyen az az arculat ami megmutatja és sugározza, hogy ki is vagyok én. Nagyon szép lett! Hálás köszönetem minden kedvességért és a végtelen türelmedért is.
Kata Naményi
Kata Naményi
Weboldal készítés
Tovább olvasom
Dina rendkívül konstruktív, türelmes és gyors, emellett nagyon kreatív. Élmény volt vele dolgozni, szívesen ajánlom legyen szó webfejlesztésről, logó- vagy arculat tervezésről. Maximálisan elégedett voltam a munkájával.
Dorottya Nagy
Dorottya Nagy
Weboldal készítés
Tovább olvasom
Nagyszerű volt Dinával együtt dolgozni, mert minden kérésünkhöz rugalmasan és kedvesen állt, hatalmas mértékű profizmussal. A felmerülő technikai problémákat is töretlen türelemmel és segítőkészséggel igyekezett elhárítani, amiért ezúton is külön köszönünk neki. A gondolatainkat tökéletesen átadta a weboldalon, és pont olyan modern és életvidám weboldalt kaptunk, amilyet előtte elképzeltünk. Áttekinthető, ízléses, gyors, letisztult és esztétikus munkát kaptunk a kezei közül, amivel teljes mértékig meg vagyunk elégedve. 🙂
Orsolya Hardy
Orsolya Hardy
Grafikai tervezés
Tovább olvasom
Dina már az első megbeszélésünk alkalmával lenyűgözött! Amikor pedig megkaptam a terveket, rögtön tudtam, hogy a legjobb döntés volt Őt választani. Gyors, pontos, lelkiismeretes, kreatív, csodás munkát végez! Csak ajánlani tudom!!
Előző
Következő

Dolgozzunk együtt!

Kérj ajánlatot!

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy online meeting segítségével még alaposabban
felmérem az igényeidet és azt követően tudom a személyre szabott ajánlatomat kiküldeni.

legfrissebb bejegyzések

Webdesign blog