logó
tervezés

Egyedi és időtálló logótervezés,
mely hozzájárul a sikeres brandépítéshez.

A logótervezés a vállalkozás vagy márka egyik legfontosabb része, mivel a logó a vállalkozás arculatának központi eleme. Egy jól megtervezett logó, képes összefoglalni a vállalkozás vagy márka jellemzőit, értékeit és üzenetét.

ARCULATTERVEZÉS

Milyen a jó logó?

  • egyszerű és letisztult
  • időtálló és emlékezetes
  • könnyen felismerhető és megkülönböztethető
  • tükrözi vállalkozásod tevékenységét, értékeit, üzenetét
  • könnyen alkalmazható
  • különböző felületeken

Összességében egy jó logó, a vállalkozás vagy márka egyedi karakterét, értékeit és üzenetét hatékonyan tükrözi. Az egyszerűség, az emlékezetesség és az egyediség olyan tényezők, amelyek segítenek a logónak kiemelkedni és hozzájárulnak a sikeres brandépítéshez.

VÁLOGATÁS MUNKÁIMBÓL

Referenciák

Hasznos Információk

Logótervezés kisokos

A logótervezés egy olyan kreatív folyamat, amely során egy vállalkozás vagy márka számára egyedi és könnyen felismerhető logót hozunk létre. Logó tervezése során fontos létrehozni különböző variációkat annak érdekében, hogy a logó különböző felületeken és méreteken hatékonyan működjön.

Logóvariációk

A logóvariáció a fő logóterv egy alternatív változata, amely lehetővé teszi márkád számára, hogy különböző környezetekben is következetes és felismerhető legyen. Egy social média profilkép, egy weboldal vagy egy névjegykártya például eltérő formájú és stílusú logókat igényelhet.

Ez a fő logóvariáció, amely a vállalkozás vagy márka alapvető megjelenését képviseli. Ennek a logó az alkalmazása a leggyakoribb, és általában tartalmazza a vállalkozás nevét, emblémáját, színeket, betűtípusokat stb.

Ez a fő logóvariáció, amely a vállalkozás vagy márka alapvető megjelenését képviseli. Ennek a logó az alkalmazása a leggyakoribb, és általában tartalmazza a vállalkozás nevét, emblémáját, színeket, betűtípusokat stb.

A másodlagos logóvariáció az elsődleges logó továbbfejlesztése vagy egyszerűsített változata lehet. Ez hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor a fő logó mérete vagy részletei nem jelennek meg megfelelően.

A brandmark vagy márkaikon egy olyan logóvariáció, amely csak egy ikont vagy egy szimbólumot tartalmaz. Ez az ikon a vállalkozás vagy márka azonosítójává válik, és akár a név nélkül is felismerhető.

A submark egy további variáció a logó alapján, amelyet olyan helyzetekben használhatsz, ahol a teljes logó túl sok részletet tartalmazna. Ez lehet egy rövidített verzió vagy egy szimpla ikon.

A favicon egy kis ikon, amely a weboldal címsorában vagy a böngésző füle mellett jelenik meg. Általában az elsődleges logó vagy egy részlete annak, és segíti a weboldal könnyebb felismerhetőségét és azonosíthatóságát.

Ügyfeleim mondták

Vélemények rólam

Google_2015_logo
5/5
Zsófia Szatmári
Zsófia Szatmári
Grafikai tervezés
Tovább olvasom
Hatalmas segítséget nyújtott egy kilátástalan helyzetből a precíz és fantasztikusan kimagasló munkájával. A közös munka pedig gördülékeny, gyors és hatékony. Köszönjük a munkád!
Marsi Beáta Ágnes
Marsi Beáta Ágnes
Arculattervezés
Tovább olvasom
Fantasztikus, hogy rád találtam Dina. 🙂 Tökéletesen átérezted milyen az az arculat ami megmutatja és sugározza, hogy ki is vagyok én. Nagyon szép lett! Hálás köszönetem minden kedvességért és a végtelen türelmedért is.
Kata Naményi
Kata Naményi
Weboldal készítés
Tovább olvasom
Dina rendkívül konstruktív, türelmes és gyors, emellett nagyon kreatív. Élmény volt vele dolgozni, szívesen ajánlom legyen szó webfejlesztésről, logó- vagy arculat tervezésről. Maximálisan elégedett voltam a munkájával.
Dorottya Nagy
Dorottya Nagy
Weboldal készítés
Tovább olvasom
Nagyszerű volt Dinával együtt dolgozni, mert minden kérésünkhöz rugalmasan és kedvesen állt, hatalmas mértékű profizmussal. A felmerülő technikai problémákat is töretlen türelemmel és segítőkészséggel igyekezett elhárítani, amiért ezúton is külön köszönünk neki. A gondolatainkat tökéletesen átadta a weboldalon, és pont olyan modern és életvidám weboldalt kaptunk, amilyet előtte elképzeltünk. Áttekinthető, ízléses, gyors, letisztult és esztétikus munkát kaptunk a kezei közül, amivel teljes mértékig meg vagyunk elégedve. 🙂
Orsolya Hardy
Orsolya Hardy
Grafikai tervezés
Tovább olvasom
Dina már az első megbeszélésünk alkalmával lenyűgözött! Amikor pedig megkaptam a terveket, rögtön tudtam, hogy a legjobb döntés volt Őt választani. Gyors, pontos, lelkiismeretes, kreatív, csodás munkát végez! Csak ajánlani tudom!!
Előző
Következő

Dolgozzunk együtt!

Kérj ajánlatot!

Az alábbi űrlap kitöltését követően egy online meeting segítségével még alaposabban
felmérem az igényeidet és azt követően tudom a személyre szabott ajánlatomat kiküldeni.

legfrissebb bejegyzések

Webdesign blog