ajánlatkérés

Dolgozzunk együtt!

ajánlatkérés

Az alábbi ajánlatkérő űrlap kitöltését követően, egy online meeting segítségével
még alaposabban felmérem az igényeidet és azt követően tudom
a személyre szabott ajánlatomat elkészíteni és kiküldeni neked.

Elérhetőségeim

Hívj az alábbi telefonszámon munkanapokon 10-15 óra között vagy küldj e-mailt.

gyakran ismételt kérdések

Nem, az ajánlatkérés teljesen ingyenes és kötelezettségmentes. Csupán lehetőséget teremt arra, hogy jobban megismerjük az igényeket és elkészítsek egy személyre szabott ajánlatot.

Az fentebb található ajánlatkérő űrlap kitöltését követően, egy Google Meet találkozó keretében megbeszéljük a projekt részleteit, ahol teljes alapossággal körüljárjuk az igényeidet. A konzultáció során lehetőséged lesz részletesen elmagyarázni, milyen funkcióra és design elemekre van szükséged. A cél, hogy minden részletre kiterjedően megismerjem az elvárásaidat és az üzleti céljaidat.<br>
A találkozó során személyesen ismertetheted azokat a specifikációkat és egyéb részleteket, amelyek fontosak a számodra. Ezáltal hatékonyabban tudom személyre szabni az ajánlatot, és olyan egyedi megoldásokat tudok javasolni, amelyek teljes mértékben megfelelnek az elképzeléseidnek.<br>
Miután 100%-ig megértettem az igényeidet, a következő lépésben elkészítem a személyre szabott ajánlatot. Ez az ajánlat részletesen kitér majd a tervezési és fejlesztési folyamatokra, az időkeretre, valamint a költségekre. Ezt követően az elkészült ajánlatot kiküldöm neked, és további egyeztetéseket kezdeményezhetünk annak érdekében, hogy minden kérdésedre választ adjak, és minden szempontodat figyelembe vegyem a további munka során.<br>
Célom az, hogy együttműködésünk során a maximális elégedettséget érjem el, és egy sikeres projektet valósítsak meg számodra. Köszönöm az érdeklődésedet, és várom a további együttműködést!

Igen. Minden esetben a szerződéskötéssel egyidejűleg a projekt vállalási díjának 50%-áról állítok ki előlegszámlát. A fennmaradó összeg kifizetésére pedig a projekt átadásakor kerül sor.

Ez függ a projekt nagyságától, azonban általánosságban elmondható, hogy szerződéskötést követően, 1-2 hónap várakozási idővel lehet kalkulálni.

Az egyes projektek függvényében változhatnak a feladatok, de általában számolnod kell a projekt igényeinek pontos meghatározásával, visszajelzések és jóváhagyások biztosításával, valamint szükség esetén a tartalommal vagy a szükséges erőforrásokkal való együttműködéssel.

Ügyfeleim mondták

Vélemények rólam

Google_2015_logo
5/5
Zsófia Szatmári
Zsófia Szatmári
Grafikai tervezés
Tovább olvasom
Hatalmas segítséget nyújtott egy kilátástalan helyzetből a precíz és fantasztikusan kimagasló munkájával. A közös munka pedig gördülékeny, gyors és hatékony. Köszönjük a munkád!
Marsi Beáta Ágnes
Marsi Beáta Ágnes
Arculattervezés
Tovább olvasom
Fantasztikus, hogy rád találtam Dina. 🙂 Tökéletesen átérezted milyen az az arculat ami megmutatja és sugározza, hogy ki is vagyok én. Nagyon szép lett! Hálás köszönetem minden kedvességért és a végtelen türelmedért is.
Kata Naményi
Kata Naményi
Weboldal készítés
Tovább olvasom
Dina rendkívül konstruktív, türelmes és gyors, emellett nagyon kreatív. Élmény volt vele dolgozni, szívesen ajánlom legyen szó webfejlesztésről, logó- vagy arculat tervezésről. Maximálisan elégedett voltam a munkájával.
Dorottya Nagy
Dorottya Nagy
Weboldal készítés
Tovább olvasom
Nagyszerű volt Dinával együtt dolgozni, mert minden kérésünkhöz rugalmasan és kedvesen állt, hatalmas mértékű profizmussal. A felmerülő technikai problémákat is töretlen türelemmel és segítőkészséggel igyekezett elhárítani, amiért ezúton is külön köszönünk neki. A gondolatainkat tökéletesen átadta a weboldalon, és pont olyan modern és életvidám weboldalt kaptunk, amilyet előtte elképzeltünk. Áttekinthető, ízléses, gyors, letisztult és esztétikus munkát kaptunk a kezei közül, amivel teljes mértékig meg vagyunk elégedve. 🙂
Orsolya Hardy
Orsolya Hardy
Grafikai tervezés
Tovább olvasom
Dina már az első megbeszélésünk alkalmával lenyűgözött! Amikor pedig megkaptam a terveket, rögtön tudtam, hogy a legjobb döntés volt Őt választani. Gyors, pontos, lelkiismeretes, kreatív, csodás munkát végez! Csak ajánlani tudom!!
Előző
Következő